Yritys

Kotihoito Lähellä – Tukenasi arjessa

Kotihoito Lähellä Oy on 1.2.2018 toimintansa aloittanut yritys, joka tarjoaa kotihoidon, kotisairaanhoidon sekä kotisiivouksen palveluita Turussa, Kaarinassa, Liedossa ja Raisiossa.

Meiltä voit ostaa palvelun yksityisesti, ostopalveluina tai palveluseteleillä. Teemme työtä aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä.

Asiakkaina meillä on veteraaneja, vanhuksia, mielenterveys – ja päihdeasiakkaita, vammautuneita, omaishoidettavia, lapsiperheitä jne.

Hoidamme kaikki asiakkaat asiakkaan ehdoilla, asiakkaan itsemääräämisoikeutta kunnioittaen ja aikaa antaen, riippumatta asiakkaan sairauksista tai hänen historiastaan.

LAATU

Tarjoamme ammattitaidolla toteutetut palvelut. Käytämme toimintamme laaduntarkkailussa omavalvontasuunnitelmaa.

”Omavalvontasuunnitelma on asiakirja, johon kirjataan kaikki keskeiset toimenpiteet, joilla palvelujen tuottajat itse valvovat toimintayksikköjään, henkilökunnan toimintaa sekä tuottamiensa palvelujen laatua. Omavalvontasuunnitelma on palvelujen laadun ja kehittämisen päivittäinen työväline. Palvelujen tuottajalta edellytetään ammattitaitoa, tietoa ja kokemusta arvioida, minkälaisella omalla ohjauksella ja valvonnalla toiminnan laatu ja säädöstenmukaisuus varmistetaan.”

Valvira